Feb
10
2012

Ganska lugna av mig

På det hela taget skulle jag nog kategorisera mig själv som en ganska snäll och lugn person. Nu kan jag förstås tänka mig att det flesta tänker så. Överlag är det sannolikt på få som betraktar sig själv som och i termer av en elak och osympatisk jävel. Fast det finns ju sådana också förstås. Alltså som är elaka och osympatiska utan att nödvändigtvis ha insett den saken själva. Man stöter på dem ibland. Jag träffade till exempel en kille i jobbet för ett tag sedan som var oerhört duktigt på sitt arbetsområde, seo hosting, men som samtidigt var en av de absolut otrevligaste människor jag råkat på i hela mitt liv. Som sagt jag tror säkert att den här killen är fullkomligt övertygad om att han är supertrevlig och allting. Eller det kanske han inte gör, han kanske gillar att vara en otrevlig typ. Vad vet jag vissa gör ju det.

Leave a Reply