Sep
18
2011

Nyttig lunch

Jag äter ofta lunch ute på restaurang. Det faller sig ganska naturligt eftersom jag jobbar mycket och sällan har tid och ork över på kvällen att förbereda morgondagens lunch. Alltså käkar jag ute. Dessvärre har alla dessa uteluncher börjat sätta fysiska spår på min lekamen. Jag har börjat lägga på mig, en hel del på senare tid faktiskt. Vilket också är ganska naturligt eftersom det mest av någon anledning ligger ställen som serverar basta kötträtter med bearnaisesås och annan liknande rätter framställda utifrån mindre nyttigt recept i närheten av min arbetsplats. Jag önskar eller hoppas och tror att jag kan finna något schysst ställe eller en cateringfirma som levererar sallader och annan nyttigare mat till arbetsplatser, undra om det fungerar som barnmat. Jag vet att sådant existerar, vi hade just en sådan deal med en salladsbar på mitt föregående jobb. Det vore ytterst trevligt om det gick att ordna även här annars hinner jag nog avlida i någon smörrelaterad sjukdom.

Leave a Reply